ALB365 është një portal lajmesh I cili sjell pranë jush lajmet më të fundit  nga vëndi, rajoni, nga bota, pikërishtë ato lajme pikante që zgjojnë më tepër interes tek lexuesi. Lajmet nga shumë gjini si sporti, shëndeti, thashetheme, moda dhe shumë e shumë rubrika të cilat i gjeni në dritaret tona po të klikoni mbi to.

Pas një pune mbi 30 vjecare në media duke filluar me median e shkruar ( gazeta) , me median elektronike sic janë radio e television por edhe në mirëmbajtje faqesh webi, pikërishtë këtë përvojë duam ta ndajmë me ju duke dhënë më të mirën tonë për ju, por duke marrë parasysh vërejtjet tuaja dhe duke marrë më të mirën tuaj në interesin ton të përbashkët. Duke parë interesimin e madh të qytetarëve që çdo gjë e duan ta marrin në kohë sa më reale , menduam që të hapim këtë portal lajmesh me të gjitha gjinitë e tij.
Falë stafit të kualifikuar si në gazetari ashtu edhe në teknologjinë e informacionit dhe të komunikimit u bë e mundur që të arrijmë këtë profil.

Gjithsesi jo se kemi më të mirën, por do të sjellim pranë jush më të mirën ton pasi ne dimë se çfarë është lajmi .

Do mundohemi dhe premtojmë që të jemi sa më real, sa më original, të drejtë dhe të pa manipulueshëm, të përkushtuar dhe me profesionalizëm drejt misionit tonë.

Hits: 1119

VOTONI SONDAZHIN

KUSH FITON ZGJEDHJET E 25 PRILLIT?

View Results

Loading ... Loading ...