ANALIZE

Letër Korintasve

20 Mars, 2020 alb365 0

Nga Gentjan Ruko – Deri në këtë orë vazhdojmë të kemi uri dhe etje, të jemi thuajse të zhveshur, të […]

1 2 3 4 30