Njoftime

Bolv-Oil kërkonë shitës karburanti

15 Tetor, 2019 alb365 0

Bolv-oil sh.a kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin “SHITËS KARBURANTI”  📍Adresa e punës: “Tiranë” dhe “Autostrada Durrës-Tiranë, km.6, Komuna Rrashbull.” […]

1 2 3 4