Njoftime

Njoftim punësimi

30/09/2021 alb365 0

Kompania e udhëtimeve Hermes Lines, që ushtron aktivitetin e saj në qëndër të qytetit te Fierit, në bulevardin “Jakov Xoxa”, […]

Njoftime

Truall dhe Ndërtesë

28/05/2020 alb365 0

Okazion:Çmimi për këtë pasuri ka ndryshuar nga 161,200,000 All në 90,000,000 All. Pronat ndodhen ne nje zone ne zhvillim te vazhdueshem, […]

1 2 3 4