Kia prezanton modelin e ri Niro

HERMES, agjensi udhëtimi

Ndër të tjera, ulëse janë bërë nga materiali Tencel i bërë nga gjethet e eukaliptit.

Prodh korean i veturave Kia prezantoi Niro-n e tij të ri me të cilin dëshiron të ketë një kontribut në mbrojtjen e mjedisit. Brendësia është bërë nga materiale të ricikluara – për shembull, për pjesën tjetër të sipërme, është materiali i ricikluar.

Ulëse janë nga bio-poliuretani me Tencel të bërë nga gjethet e eukaliptit. Ndryshe nga paraardhësi, këto kanë një dizajn të hollësishëm. Varësesh rrobash u ngjitën gjithashtu në pjesën tjetër të pasme.

Sipas Electrek, boja për panelet e dyerve nuk ka asnjë aromatik benzen, toluen ose ksilen (BTX), të cilat, sipas prodhuesit, duhet të bëjnë më miqësore me mjedisin.

Vetura vjen si një veturë elektrike, një hibrid dhe një plug-in hibrid. Pronarët e dy varianteve të fundit kanë përdorimin e të dhënave të funksioneve të zonave të gjelbër dhe përcaktimin e zonave të gjelbra.

Kia nuk ka dhënë ende detaje për baterinë, gamën dhe çmimin. 

Hits: 34

Be the first to comment

Lini një Përgjigje