Brenda vilës së filmit “House of Gucci”, edhe me qera

HERMES, agjensi udhëtimi

Ju vërtet mund ta shihni “House of Gucci”, por pse të mos jetoni brenda vilës së famshme?

Vila mund të merret me qira në Airbnb dhe gjendet pranë liqenin Como.

Rezidenca, e njohur si Villa Balbiano, u përshkrua në film si shtëpia e patriarkut Aldo Gucci, i luajtur nga Al Pacino. Në film luajnë Lady Gaga si Patrizia Reggiani dhe Adam Driver si Maurizio Gucci.

Në realitet, Villa Balbiano daton në fund të shekullit të 16-të. Kardinali Angelo Maria Durini, në shekullin e 18-të priti anëtarët e Kishës Katolike Romake dhe banorët e shoqërisë së lartë për festivale, bankete dhe valle, shkruan Anabel.

Gjatë qëndrimit të tij si pronar i Villa Balbiano, ai grumbulloi një koleksion të madh arti dhe ndërtoi struktura të reja, duke përfshirë edhe një kishë. Shtëpia do të jetë në dispozicion për 1,125 dollarë.

Më poshtë ua sjellim disa pamje të tjera brenda dhe jashtë vilës:

Hits: 47

Be the first to comment

Lini një Përgjigje