Ky është “vendi më i lumtur” për Kim Kardashian

HERMES, agjensi udhëtimi

Kim Kardashian ka gjetur “vendin e lumtur” disa muaj pasi kishte paraqitur kërkesën për divorc nga Kanye West. Duke postuar në Instagram, Kardashian postoi foto të saj teksa qëndronte në një vaskë të nxehtë dhe shkroi “Vendi im i lumtur” e ndjekur nga një emoji me zemër.

Hits: 48

Be the first to comment

Lini një Përgjigje