A do ta therë SPAK-u ndonjë “gjel deti” për Viti të RI?

HERMES, agjensi udhëtimi

SPAK-u ka shumë punë, realisht. Ndonëse janë pak veta si staf prokurorësh, sepse ka shumë dosje korrupsioni apo shpërdorim detyre nga radhët e politikës, ku futen ish-ministra, ish-kryeministra, ministra dhe zyrtarë shumë të lartë, përsëri populli e pret një “gjel deti” nga këto emra VIP.

Nuk dihet nëse do jetë nga radhët e opozitës apo nga pushteti, por informacionet thonë se “thikat” janë mprehur për “gjelin e detit”.

A mos është ish-kryeministër apo ish-zv/kryeministër? Apo një ministër nga kabineti i Ramës?

Të presim!

Dyqani i “SPAK-ut” është bosh për momentin, pavarësisht se magazina e tyre ka plot “gjela”! / KJ

Hits: 124

Be the first to comment

Lini një Përgjigje