Milot Ahmeti, menaxheri i sukseshëm i artistëve në median rozë

HERMES, agjensi udhëtimi

Personazhet e njohur të shobizit shqiptar kanë pushtuar mediat rozë dhe kjo jo vetëm për meritën e tyre por edhe për meritë edhe të menaxherëve pasi kanë ata sukses që e drejtojnë artistin në rrugën e duhur të suksesit pasi janë ata të cilët iu qëndrojnë prapa këtyre talenteve.

Në ndër rastet që mund t’ju përmenim, është edhe ai i 25-vjeçarit nga Gjilani i Kosovës, Milot Ahmeti. Bëhet fjalë për një djalë të ri, të cilin së fundmi po e shohim shumë shpesh nën shoqërinë e artistëve më të njohur shqiptarë.

Miloti ka pohuar për ALB365 se viti 2022 do jet me i fuqishm ne industrin muzikore dhe këtë gjë ai e shikon jo vetëm në aftësitë e tij me naxhese por edhe tek këmbngulja e artistëve që ai bashkpunon.

Hits: 136

Be the first to comment

Lini një Përgjigje