NA LA DHE I VAKSINUARI COLIN

HERMES, agjensi udhëtimi

Nga Gentian Ruko – “Gjenerali Colin L. Powell, ish-sekretari amerikan i Shtetit dhe shef i Shtabit të Përgjithshëm të Shteteve të Bashkuara, vdiq nga komplikimet nga Covid-19. Ai ishte plotësisht i vaksinuar. Ne duam të falënderojmë stafin mjekësor për trajtimin e tyre të kujdesshëm”, njoftoi familja.

Powell ishte vaksinuar kundër Covid, por për shkak të komplikimeve në lidhje me koronavirusin ai u shtrua në spital në Qendrën Mjekësore Kombëtare Walter Reed, spitali më i rëndësishëm ushtarak në vend, ku janë kuruar edhe presidentët e Shteteve të Bashkuara.

Doni më për vaksinat?
Prandaj, asnjë detyrim nuk duhet të ketë për studentët dhe për asnjë kategori.
Këto vaksina kanë dështuar.
Në vend që të shtrëngojnë deri në shtypje popujt, qeveritë duhet të motivojnë maksimalisht komunitetet e shkencëtarëve në mjekësi të prodhojnë vaksina reale, efikase, afatgjata.

Kush është ai qorr që nuk do sy? Por, ka nevojë për sy të vërtetë – jo për sy fals.

Hits: 51

Be the first to comment

Lini një Përgjigje