Rinis ndeshja në “Air Albania”, të gatshme edhe forcat speciale

HERMES, agjensi udhëtimi

Ndeshja mes Shqipërisë dhe Polonisë u pezullua për shkak të hedhjes së sendeve të forta në fishë pas golit të miqve.

Pas konsultimeve u vendos që ndeshja të rifillojë, por gjyqtari ka paralajmëruar se nëse ka edhe një shishe të vetme apo problem, ndeshja do të pezullohet përfundimisht.

Ndërkohë forcat speciale të policisë janë në hyrjet e stadiumit, e gatshme të ndërhyjë.

Hits: 82

Be the first to comment

Lini një Përgjigje