Çizmet, shikoni kombinimet e fundit

HERMES, agjensi udhëtimi

Çizmet janë një mundësi mjaft e mirë përgjatë gjithë vitit, por ne i duam veçanërisht në vjeshtë, sepse mund t’i veshim me gjithçka, që nga xhinset deri tek fundet dhe pantallonat e shkurtra

Ndërsa modelet e çizmeve të frymëzuara nga Perëndimi kanë qenë në trend për shumë kohë, këtë sezon ne po shikojmë më shumë modele ‘cowboy’ dhe për këtë të gjitha mund të jemi më të lumtura.Start speaking a new language in 3 weeks thanks to this app made in GermanyAd by Babbel See More

E vërteta është që ka shumë opsione të këtij modeli çizmesh, megjithatë, këtu keni disa modele specifike që mund t’i keni ndeshur edhe te vajzat e njohura të modës.

Disa janë të shkurtra, disa janë të gjata, disa janë neutrale dhe disa janë modele më të guximshme, por të gjitha do t’i japin pamjes suaj një stil krejtësisht të ri.

Tani filloni ëndërroni për të gjitha veshjet që mund të kombinoni me këto modele çizmesh.

Hits: 76

Be the first to comment

Lini një Përgjigje