Pesë modele flokësh ideale me balluke

HERMES, agjensi udhëtimi

Zgjidhni modelin më të bukur dhe rifreskoni dukjen tuaj

Edhe pse i ashtuquajturi hit është aktualisht perdja më e madhe, është interesante t’i shohësh edhe në variante të tjera, transmeton Telegrafi.

1. Gjatësia është e rëndësishme, balluket hapin fytyrën në një mënyrë të butë. Flokët në xhufka të ndryshme kontrasti janë veçanërisht interesante.

2. Balluke më të trasha, stili i çrregullt, janë pjesë e botës së modeleve të flokëve rocker.

3. Ky lloj modeli u jep një përshtypje të veçantë konturave të fytyrës, pasi një pjesë të fytyrës e mbulon. Provoni modelin mbretëror dhe lërini balluket të bien përpara.

4. Gërsheti i lartë është një nga modelet e flokëve që janë shumë të njohura në ditët e festave dhe takimeve.

5. Ndani një pjesë të flokëve dhe krijoni një bisht, ndërsa balluket lërini të krehura anash.

Hits: 102

Be the first to comment

Lini një Përgjigje