Oferta e aeroportit/ Destinacione të reja, investime dhe çmime të lira për biletat

HERMES, agjensi udhëtimi

Aeroporti Nënë Tereza shënoi gjatë kësaj vere një rritje me të paktën 20% të numrit të pasagjerëve në muajt korrik gusht dhe shtator, krahasuar me të njëjtën periudhë të vitit 2019, kohë kur ende nuk kishte nisur pandemia. Dhe kjo nuk ka ndodhur krejt rastesisht. Nje nga arsyet kryesore ka qenë ulja e çmimit të biletave dhe futja e fluturimeve low cost në destinacone të ndryshme.

Drejtori I Përgjithshëm Ekzekutiv I Aeroportit Ndërkombëtar të Tiranës sqaron se trafiku i sezonit veror I ka tejkaluar vërtetë të gjitha pritshmëritë. TIA sipas tij po ecën shumë më mirë se cdo aeroport tjetër Europian. Çmimi i biletave pa dyshim ka qenë çmimi i biletave pasi më parë qytetarët e kishin të vështirë ta përballonin të udhëtuarit me avion. më parë, kanë mundësinë të udhëtojnë tani.

Hits: 47

Be the first to comment

Lini një Përgjigje