Ide për dekorimin e murit me ngjyrë portokalli

HERMES, agjensi udhëtimi

Duajeni ose urrejeni, ngjyra portokalli ka ardhur si trend për të qëndruar gjatë.

Është një ngjyrë dytësore e krijuar nga përzierja e ngjyrave të kuqe dhe të verdhë. Është ngjyra që na kujton vitaminën C, vjeshtën dhe Halloween-in!

A nuk është emocionuese dhe madje qesharake të kuptosh që ngjyra portokalli e mori emrin nga fruta e portokallit?

Epo, ju mund të mos jeni një entuziast i portokallit, por me siguri i doni mandarinat dhe mangot.

Pra, nuk ka asgjë të keqe ta përfshini këtë ngjyrë në dekor, dhe disa mënyra se si ta bëni ua sjellim më poshtë:

Peshqit

Është diçka që duhet ta provoni tani dhe pastaj mund të na falënderoni më vonë. Dekorimi i murit me peshqit që në prapavijë kanë perëndimin e diellit do të jetë jashtëzakonisht e bukur.

Lule

Ndoshta dashuria juaj për lulet është thjesht e pashërueshme! A nuk do të ishte madhështore ta përkthesh atë afërsi në diçka më të porositur dhe joshëse? Muri juaj mund të jetë më i bukur me një dekor muri ngjyrë portokalli të përshtatshme.

Zogjtë

Pavarësisht se cili është zogu që preferoni për dekorimin e murit tuaj, sigurisht që nuk do të gaboni me asnjë nga këta zogj të bukur ngjyrë portokalli, thjesht sigurohuni që të krijoni një pamje ekuilibri midis dekorit të preferuar të murit dhe mobiljeve të shtëpisë tuaj.

Qielli

E keni imagjinuar ndonjëherë atmosferën e mbushur me lumturi që përjetoni ndërsa jeni ulur në plazh me siluetën tuaj me pamje nga dielli portokalli që perëndon? Nëse mund ta imagjinoni këtë, atëherë, gjithashtu mund ta përktheni imagjinatën tuaj në realitet duke e pasur atë si dekorimin tuaj të murit! 

Hits: 33

Be the first to comment

Lini një Përgjigje