SHQIPËRIA BËHET DUKE DENONCUAR ME EMER E MBIEMËR GJOBVËNËSIT

HERMES, agjensi udhëtimi

Nga Ervin Resuli – Me një akt të paprecedent “gjobëvënsi” Drejtoresha e Agjensisë së Veterinarisë dhe Mbrojtjes së Bimëve Tana Shtylla jashtë cdo kompetence ligjore dhe në shkelje të hapur të kompetencave, shkon bën inspektim në pikën doganore të Kakavijës me objekt kontrolline subjektit “Ki shpk” , ku ndërkoh aty në pikën doganore, kryen funksionet Veterineri doganës, me varësi nga AKU ! Sikur të mos mjaftojë kjo, pasi ka kostatuar që cdo gjë ka qen brenda rregullave të ligjit të veprimtarisë, kamioni i subjektit shoqërohet nga në fermën “K…i shpk” dhe mbahet një procesverbal nga ku dhe i hiqet licensa për 2 javë ,e gjitha kjo se kështu ka urdhëruar Drejtoresha Tana Shtylla sipas inspektorve veterinar .

Ditë e diel dhe pa urdhër pune inspektoret veterinar inspektojn në shkelje flagrante , duke u perdorur mish per top nga Drejtoresha , marrin masë pezullim license, pa asnjë shkak dhe pa asnjë arsye, vetem dhe vetem se Drejtoresha ka marr “bakshishin ” nga konkurentët e subjektit dhe po çon porosinë deri në fund !

Ky është mandati Rama 3, gjobevënsi në mes të ditës me diell sepse Drejtoresha do të plotësoj orekset e saja financiare.

Shqiperia bëhet duke denoncuar me emer mbiemer gjith abuzuesit, mit marrsit dhe gjoba vënsit ndryshe te gjithë do jemi duke lundruar ne kenetë !

Hits: 127

Be the first to comment

Lini një Përgjigje