Prezantohet Porsche 911 GTS: Më shumë fuqi sesa Carrera S

HERMES, agjensi udhëtimi

I vendosur midis 911 Carrera S dhe 911 Turbo, Porsche 911 GTS i ri do të jetë i disponueshëm në të tre modelet.

Disa ditë pas prezantimit të 911 GT3 Touring në kompaninë e famshme gjermane të veturave, ata zbuluan versionin e gjeneratës së tretë GTS të veturës më të famshme sportive të të gjitha kohërave, dhe Porsche 911 GTS i ri sjell tradicionalisht më shumë fuqi dhe performancë krahasuar me Carrera S mbi të cilën ishte bazuar.

Porsche 911 GTS nga Seria 992 mundësohet nga një motor boksier me tre cilindra 6 cilindra që zhvillon 480 kuaj/fuqi dhe 570 Nm çift rrotullues maksimal me ndihmën e dy turbo-ngarkuesve, dhe pavarësisht nga trupi i zgjedhur, klientët do të jenë në gjendje të zgjedhin midis një transmisioni automatik me 8 shpejtësi me dy kthetra dhe një kuti ingranazhi manual me 7 shpejtësi me një goditje levë që është 10 milimetra më e shkurtër se goditja e levës në Carrera S motori i së cilës zhvillon 450 kuaj/fuqi, raporton autocar.

Me përcaktimin GTS në karrocat Coupe dhe Cabrio, “elfer” do të ofrohet me rrota të pasme ose mbi të dy boshtet, dhe me edicionin Targa, vetëm vozitja në të dy boshtet është opcionale.

Përveç detajeve karakteristike në trup dhe në kabinën e pajisur mirë që e veçon GTS nga pjesa tjetër e shoqërisë, Porsche gjithashtu ofron opsionalisht një paketë “diete” me të cilën pesha e veturës është zvogëluar me 25 kilogramë shtesë.

Frenat dhe shinat janë “huazuar” nga modeli 911 Turbo, dhe pezullimi i modifikuar e afroi dyshemenë më afër tokës me 10 milimetra shtesë. 

Be the first to comment

Lini një Përgjigje