Del fotoja e parë e veturës së re Chevrolet Camaro

HERMES, agjensi udhëtimi

Chevrolet Camaro i ri arrin në 2022.

Ndoshta vetura më e njohur amerikane e “muskujve” është Chevrolet Camaro, dhe këtë vit regjistroi rezultate shumë të dobëta.

Vetëm 29,775 kopje të Camaro u shitën, që është 38.9 për qind më pak se një vit më parë.

Sigurisht, pandemia e coronavirusit ka ndikuar në rezultatet e shitjeve, por duket se interesi për këtë model është në rënie.

Prodhimi fillon në shtator dhe ja si duket Camaro i ri në portokalli.

Be the first to comment

Lini një Përgjigje