Jeni me pushime, kjo hile e thjeshtë do t’i mbajë në formë lulet

HERMES, agjensi udhëtimi

Vera më në fund është këtu, dhe shpresojmë që kjo do të thotë që ju mund të pushoni nga ngutja dhe ngutja e jetës së përditshme dhe të shkoni me pushime!

Por, para se të shkoni, ju ndoshta keni disa pengje në shtëpi, duke përfshirë atë që të bëni për bimët tuaja. A do të thahen plotësisht pa ju për një ose dy javë, apo duhet të kërkoni që dikush të vijë dhe të ujisë bimët tuaja ndërsa jeni larg?

Epo, në të vërtetë ka një truk të lehtë që do t’i mbajë të ujitura në mënyrë të përsosur vetë – nuk ka nevojë për kujdestare!

Kjo këshillë vjen nga shkrimtarja Jada Wong dhe me të vërtetë nuk mund të jetë më e thjeshtë. Herën tjetër kur do të shkoni në një udhëtim, ujisni bimët tuaja në dushin ose lavamanin tuaj derisa dheu të zhytet plotësisht në ujë.

Lëreni ujin e tepërt të kullojë nga vazot për disa minuta dhe më pas fshijeni vetë lagështinë nga gjethet e bimëve tuaja. Ajo thotë se toka e zhytur do t’i mbajë bimët të freskëta për një ose dy javë, kështu që nuk do të shqetësoheni për to. Kaq e lehtë, apo jo? 

Be the first to comment

Lini një Përgjigje