LIBERALE APO …

HERMES, agjensi udhëtimi

Nga Bled Komini

Quhen “liberalë”, por:

 1. Kontrollojnë shoqërinë dhe OJF;
 2. Kontrollojnë ato që ti lexon, dhe ato që ata duan që ti të lexosh;
 3. Kontrollojnë të qe ti beson, duke të treguar si të besosh;
 4. Kontrollojnë ato që ti kërkon, duke të dhënë atë që ata duan;
 5. Kontrollojnë fjalën e lirë edhe pse e lirojnë për disa grupime që ata i mbështesin
 6. Kontrollojnë lajmet dhe informacionet përmes mediave të tyre;
 7. Kontrollojnë ndihmën ekonomike se kujt ja japin;
 8. Kontrollojnë ato që ti thua, me synim se mund të cënosh të tjerët;
 9. Kontrollojnë familjen, duke të mësuar se çfarë quhet ose jo familje për ty;
 10. Kontrollojnë analistët, duke propaganduar ato që ata duan që ti të dish e të mësosh;
 11. Kontrollojnë shkollat, duke ndjekur e nxitur agjendat që ata duan dhe që i mbështesin;
 12. Kontrollojnë çdo gjë, edhe pse veten e shfaqin si liberalë…

Be the first to comment

Lini një Përgjigje