Lamborghini Urus kërcen mbi një Lamborghini Aventador

HERMES, agjensi udhëtimi

Michael Hyssong, njeriu prapa kanalit në YouTube Street Speed ​​717, bëri një kërcim të madh pasi u hodh me Ram TRX mbi një lumë në fillim të vitit.

Videoja ka grumbulluar gati dy milionë shikime në vetëm tre muaj, kështu që duhet të jetë e famshme dhe për këtë arsye edhe fitimprurëse.

Këtë herë, ai përdori automjete shumë më të shtrenjta duke kërcyer me një Lamborghini Urus mbi një Aventador, transmeton Telegrafi.

Lamborghini Urus në të vërtetë i përket gruas së tij, ndërsa super vetura V12 është pjesë e flotës së tij personale.

Duke marrë parasysh që kanali i tij në YouTube është plot me përmbajtje të shkatërrimit të automjeteve, është e sigurt të thuhet se ai nuk do të heqë dorë nga kjo lloj përmbajtje së shpejti. /

Be the first to comment

Lini një Përgjigje