Çepele, kandidati i PD në Roskovec: Investimeve të Rilindjes po u ikën “by..a mënjanë”

VOTONI SONDAZHIN

KUSH FITON ZGJEDHJET E 25 PRILLIT?

View Results

Loading ... Loading ...

HERMES, agjensi udhëtimi

Gjate takimeve qe zhvilloi kandidati per deputet i PD dega Roskovec Edmond Çepele ne NJjësinë Administrative Strum, ne fshatin Suk 2, konstatoi dhe denoncoi publikishtë gjendjen aktuale që ka bërë Rilindja.

Ai ka pohuar ndër të tjera se :- Investimet me “drita nbdezur” të Rilindjes së Rokovecit me shirat e parë të dimnrit u ka ikur “by..a mënjanë” dhe kjo jo si shkak i kalimit në to të banorëve të zonës, por për shkak të punimeve shkel e shko e nga babëzia e tenderave të zhvilluara e moskërkesa e llogarisë e kontrollit nga ana bashkisë “Rri-Lind-ja” në Roskovec.

Banoret e kesaj zone ndihen te frikesuar nga shembja e ures. Mungesa e kanalizimeve duket qarte. ujrat e zeza pushtojnë kanalet anës rrugës e pranë banesave çka bën që tashmë në stinën e nxeht[ të verës kthehn në vatra infeksioni kur jemi dhe në kushte pandemia.

Rrugë më cakull, diku të shkara, diku gropa, investime që i ngjajnë më shumë sikur duan të thonë po hedhim disa lekë sepse skemi çfarë u bëjmë. Gabina elektrike që janë rrezik vdekje për fëmijët e zonës pasi mundë të shkojnë e të luajnë dhe gjenë vdekjen atje sikundër ura që lidh lagjen , banesat por edhe serat ku banorët transportojnë prodhimet bujqësoire njëra këmbë i ka ikur mënjanë dhe sot apo nesër , një ditë do shembet por do zoti e nuk ka njerëz apo mjete që kalojnë në ato çaste pasi shkakton edhe viktima.

Ju nuk e meritoni qeverisjen e keqe aktuale!. E vetmja mënyrë për t’ia dalë mbanë është duke votuar Partinë Demokratike nën udhëheqjen e Lulzim Bashës!. ka pohuar kandidati Çepel[ n[ bashkinë Roskovec.

Be the first to comment

Lini një Përgjigje