Forca policie dhe ushtrie mbërrijnë në zyrat operative të Albcontrol

VOTONI SONDAZHIN

KUSH FITON ZGJEDHJET E 25 PRILLIT?

View Results

Loading ... Loading ...

HERMES, agjensi udhëtimi

Dy grupe të Forca të Ndërhyrjes së Shpejtë kanë mbërritur pranë godinës së AlbControl, ndërsa në mbështetje të tyre janë dërguar edhe Policia Ushtarake

Prezenca e policisë dhe ushtrisë bëhet për efekt sigurie, pasi Albcontroll është institucion i sigurisë së lartë.

Me grevën e 65 kontrollorëve të Albcontrol është pezulluar puna në aeroportin e Rinasit, duke ndërprerë kështu fluturimet hyrëse dhe dalëse.

Be the first to comment

Lini një Përgjigje