Tatuazhet e Loco dhe çfarë kuptime kanë ato

HERMES, agjensi udhëtimi

Loco ka qenë i ftuar në Express Rozë për këtë javë nga emisioni i Për’puthen

Në pyetjet e fundit Loco ka folur më shumë për jetën e tij jashtë “Për’puthën”.

E një prej gjërave që ai ka rënë në sy janë edhe tatuazhët e tij për të cilat ai ka folur.

Ai ka treguar se ka si biznes studio tatuazhësh dhe për këtë është duke e hapur edhe një studio tjetër të tillë në Tiranë por është duke menduar që ta hap edhe në Prishtinë.

“Përafërsisht gjysma e 69-ës. Janë 37-të dhe 38-të diku”, ka thënë ai.

Hits: 46

Be the first to comment

Lini një Përgjigje