KQZ miraton listat e PS dhe LSI

HERMES, agjensi udhëtimi

Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve miraton QZ listën shumë-emërore të Partisë Socialiste për zgjedhjet e 25 prillit. Fillimisht KQZ ia ktheu PS-së për korrigjim listën, duke ndërruar vendet në Elbasan të Marsida Hysenit me të Shkëlqim Bullarit. Pas korrigjimit, KQZ ka miratuar listën e PS. Ndërkohë është miratuar edhe lista e LSI.

Be the first to comment

Lini një Përgjigje