E mbuluar me tatuazhe, i pari në zonën intime

HERMES, agjensi udhëtimi

Gruaja e vetëshpallur me më së shumti tatuazhe në Britani ka treguar se si njerëzit e tjerë janë ‘me të vërtetë të vrazhdë’ në lidhje me pamjen e saj dhe se si ajo është e detyruar të injorojë vërejtjet mizore nga kalimtarët që mendojnë se ajo është “bandite”.

Becky Holt, 33 vjeç, nga Poynton, Cheshire, ka 95 përqind të lëkurës së saj të mbuluar me tatuazhe, përfshirë fytyrën, sqetullat dhe zonën intime të cilat vlejnë rreth 40 mijë euro.

Duke folur me Holly këtë mëngjes sot, ajo zbuloi tatuazhin e saj të parë që ishte emri i të dashurit të saj në pjesën intime kur ishte vetëm 15 vjeç.

Hits: 106

Be the first to comment

Lini një Përgjigje