Soko: Darkën se ka paguar as Samiri, as Tigri, as Fuga, e ke paguar ti të raftë pika

VOTONI SONDAZHIN

A DO TA FITOJË EDI RAMA MANDATIN E TRETË QEVERISËS?

Loading ... Loading ...

HERMES, agjensi udhëtimi

Soko shkruan se kostoja e darkës nuk është kostoja e ushqimit, por ajo që është folur aty, që është dakordësuar.

“Që mos ngatërrohemi – Ushqimi i darkës ka kushtuar nja 4 mijë Euro, darka vetë ka kushtuar disa dhjetra milionë Euro.

Kostoja e darkës nuk është kostoja e ushqimit, është kostoja e atyre që janë folur aty, që është rënë dakord aty.

Dhe sa më e madhe pordha, aq më e lartë kostoja.

Por të jeni të sigurtë për një gjë, dhe ushqimin dhe darkën i ke paguar ti.

S’i ka paguar as Samiri, as Tigri, as Fuga, i ke paguar ti..

I ke paguar ti, o të raftë damllaja..”, shkruan Soko.

Be the first to comment

Lini një Përgjigje