Protesta/ Pronarët e tokës kundërshtojnë kategorikishtë kryebashkiakun Subashi

VOTONI SONDAZHIN

A DO TA FITOJË EDI RAMA MANDATIN E TRETË QEVERISËS?

Loading ... Loading ...

HERMES, agjensi udhëtimi

Fier – Pasi ka marr vesh për protesten e pronareve te tokave ku dlo to ndërtohet spitali rajonal turk kryebashkiaku Armando Subashi ka shkuar dhe ka takuar edhe një herë pronarët e tokave ku dhe ka debatuar me ta.

Subashi ndër të tjera u ka pohuar se ju do te shpronesoheni, spitali do ndertohet dhe disa prej jush do zhvillojne biznese prane spitalit si lokale, restorante , farmaci etj.

Banoret nga ana e tyre e kane kundershtuar kategoriskishte shitjen apo shpronesimin e tokes.

Shikoni një pjesë të debatit mes banorëve dhe kryebashkiakut Armando Subashi

Be the first to comment

Lini një Përgjigje