Gjendet një portofol pranë shkollës së muzikës në Fier

VOTONI SONDAZHIN

KUSH FITON ZGJEDHJET E 25 PRILLIT?

View Results

Loading ... Loading ...

HERMES, agjensi udhëtimi

Fier – Eshte gjetur nje portofol me një sasi lekësh dhe dokumenta.

Në portofol është karta e identitetit e shtetasit Fatmir Groballi. Portofoli është gjendur në një stol pranë shkollës së muzikës “jakov Xoxa” në Fier. I interesuari të kontaktojë në nr e telefonit 0692129937 për të marr portofolin me sasinë e lekeve dhe dokumentacionet.

Be the first to comment

Lini një Përgjigje