Zgjedhjet në LSI – Shqiptarët votojnë online nga Londra në Michigan

VOTONI SONDAZHIN

A DO TA FITOJË EDI RAMA MANDATIN E TRETË QEVERISËS?

Loading ... Loading ...

HERMES, agjensi udhëtimi

Sot ka nisur procesi i votimit për strukturat drejtuese të Lëvizjes Socialiste për Integrim. Për herë të parë, procesi i zgjedhjeve brenda një partie do të zhvillohet online.

Ekipi drejtuesi i LSI ka vendosur që anëtarët të votojnë me anë të aplikacioneve dhe mjeteve të sigurta të interentit duke shënuar kështu një stad të ri të përfshirjes së teknologjisë në proceset politike.

Votimi online jo vetëm është një hap i ri në partitë politike shqiptare, por dhe masa më efikase për të shmangur përhapjen e pandemisë.

Be the first to comment

Lini një Përgjigje