OPINION

UNË DHE COVID 19!

30/11/2020 alb365 0

 Nga Alketa Lugaj – (Një përjetim personal i DASHURISË NJERËZORE mbi vetminë dhe braktisjen …) Covid 19 erdhi tek unë […]

1 2 3 57