Çoçoli: Dëmet e shkaktuar në uzinën e Ballshit 780 milionë euro

VOTONI SONDAZHIN

A DO TA FITOJË EDI RAMA MANDATIN E TRETË QEVERISËS?

Loading ... Loading ...

HERMES, agjensi udhëtimi

I ftuar në Tempora në RTV Ora nga Sonila Meço, eksperti i ekonomisë, Fatos Çoçoli u shpreh se dëmet e shkaktuar nga uzina e Ballshit shkojnë në rreth 780 milionë euro.

Çoçoli: Me një përllogaritje të përafërt, sipas një raporti, me detyrimet dhe abuzimet e kësaj kompanie qysh me gjendjen e naftës, përllogaritet që të shkojnë në rreth 780 milionë euro dëm. 

Be the first to comment

Lini një Përgjigje