Rama – grevistëve të UPN Ballsh: Të dalin nga greva që të bisedojmë, nuk kam shkop magjik

VOTONI SONDAZHIN

A DO TA FITOJË EDI RAMA MANDATIN E TRETË QEVERISËS?

Loading ... Loading ...

HERMES, agjensi udhëtimi

Gjendja e naftëtarëve të Ballshit është vënë sërish në qendër të komenteve të kryeministrit Edi Rama. Për të disatën herë kreu  i qeverisë u bën thirrje atyre që të dalin nga greva dhe të ulen në bisedime. Sipas Ramës qeveria nuk ka një shkop magjik që të zgjidhi këtë problem.

Prej 24 ditësh ditësh, naftëtarët kanë hyrë në grevë, në të cilën për 17 ditë ndenjën burrat, ndërsa sot është dita e 7 që në grevë janë gratë. Ata kërkojnë pagat e pa dhëna të fituara me gjyq nga kompania që administron rafinerinë. Pavarësisht thirrjeve të kryeministrit që ata të dalin nga greva, gratë kanë thënë se nuk pranojnë premtime boshe dhe se mund të shkojnë drejt ekstremit të sjelljesë së fëmijëve në grevë.

Be the first to comment

Lini një Përgjigje