Shtëpia e cila bëhet me një buton për 10 minuta

VOTONI SONDAZHIN

A DO TA FITOJË EDI RAMA MANDATIN E TRETË QEVERISËS?

Loading ... Loading ...

HERMES, agjensi udhëtimi

Shtëpitë familjare janë inspirim i përhershëm për të gjithë ne, mirëpo atë që e ka shpikur kompania TEN FOLD Engineering paraqet kënaqësi të veçantë për të gjithë ata të cilët i duan zgjidhjet inovative

Me vetëm një shtypje të butoni, rimorkoja lëvizëse transformohet në një shtëpi tepër të bukur me enterier modern, madje për vetëm 10 minuta, transmeton Telegrafi.

Dhe ajo që është më e mira nga e gjitha – atë shtëpi mund ta vendosni pothuajse kudo që dëshironi.

Nga madhësia origjinale kur është e paçmontuar, shtëpia mund të rritet edhe deri në tri herë, ndërkaq pastaj mund ta montoni dhe ta zhvendosni në ndonjë lokacion tjetër, ose së paku ta transformoni në hapësirë afariste nëse në momentin e caktuar ju është më e nevojshme.

Se si duket e gjithë kjo, mund ta shihni në video-xhirimin në vazhdim.

Be the first to comment

Lini një Përgjigje