Stuhia shkakton dëme në pyllin me pisha

VOTONI SONDAZHIN

A DO TA FITOJË EDI RAMA MANDATIN E TRETË QEVERISËS?

Loading ... Loading ...

HERMES, agjensi udhëtimi

Stuhia qe kaloi gjate oreve te nates pervec disa drure pishash dhjetra vjecare qe shkuli e theu ne pyllin e Semanit dhe Darrezezes nuk pati deme te tjera


Stuhua kaloi rrethe ores dy te mengjesit, nuk ka patur deme ne te mbiella ne bujqesi frutikulture, bllokime rrugesh sikurse nuk ka patur as permbytje e as nderprerje te energjise elektrike
Pishat e shkulura e te thyera do merren nga ndermarja pyjore do pastrohen e priten duke ju shitur me pas banoreve te zones pet dru zjarri per stinen e dimrit

Be the first to comment

Lini një Përgjigje