Nuk hoqi stanin për të liruar tokë për panele diellore, shoqërohet në polici blegtori

VOTONI SONDAZHIN

A DO TA FITOJË EDI RAMA MANDATIN E TRETË QEVERISËS?

Loading ... Loading ...

HERMES, agjensi udhëtimi

Fier – Shoqërohet në polici fermeri, blegtor Robert Selimi

Selimi ka stan me 350 krerë dele dhe banor I Sektorit Seman në Fier.

Shahku I shoqërimit është se prej afro 20 vitesh ka marr sipërfaqe toke me qera konform ligjit dhe ka paguar detyrimet në njësinë administrative Seman Topojë. I është kërkuar të largoj stanin se toka i është dhënë një firme për 99 vjet me qera. Selimi thotë se kjo sipërfaqe toke bujqësore po jepet për panele diellore.

Ministria e Bujqësisë një biznesmeni I ka dhënë një sipërfqe të madhe toke me qera për 99 vjet. Banorët e zonës thonë që toka bujqësore po jepet për panele diellore dhe Selimi duhet të heqi stanin

Selimi ka pohuar se është dakort ta heqi por ti jepet tokë tjetër me qera sepse nuk ka ku ti cojë e me cfarë ti udhqejë 350 krerë dele. Tokan që kam përdorur për mbi 20 vjet kam paguar cdo detyrim ligjor. Ish komuna apo Ministria e Bujqësisë të më gjej vend ku të coj 350 krerë dele.

Nuk dihet nëse Selimi do lihet i lirë apo do ndalohet për mos zbatim urdhëri

Be the first to comment

Lini një Përgjigje