Dërgon kokën e prerë të fëmijës para parlamentit

VOTONI SONDAZHIN

A DO TA FITOJË EDI RAMA MANDATIN E TRETË QEVERISËS?

Loading ... Loading ...

HERMES, agjensi udhëtimi

Policia e Ugandës arrestoi sot një burrë që po përpiqej të hynte në ndërtesën e parlamentit në kryeqytetin Kampala, duke mbajtur kokën e prerë të një fëmije të mbështjellë si një dhuratë.

Policia tha se viktima ishte një fëmijë nga rreth pesë deri në tetë vjeç, pa dhënë më shumë detaje, raporton AP.

Garda Parlamentare e Ugandës, një grup lokal që mbikëqyr veprimtaritë e legjislaturës, deklaroi se paketa e tmerrshme duhej të ishte dorëzuar në zyrën e kryetares së Parlamentit, Rebecca Kadaga.

Ligjbërësit aktualisht po konsiderojnë një ligj që do të parashikonte dënimin me vdekje për krimin e flijimit të njerëzve.

Banorët e Ugandës shprehën pakënaqësinë e tyre për incidentin në rrjetet sociale, dhe disa theksuan se ai kishte karakteristikat e një vrasjeje rituale. Sipas policisë dhe disa grupeve të vëzhgimit, fëmijët shpesh janë shënjestër e vrasjeve të tilla në të gjithë vendin e Afrikës Lindore.

Be the first to comment

Lini një Përgjigje