Naftëtarët e UPN në Ballësh në protestë, ende pa kokërr leku në xhepa

VOTONI SONDAZHIN

A DO TA FITOJË EDI RAMA MANDATIN E TRETË QEVERISËS?

Loading ... Loading ...

HERMES, agjensi udhëtimi

Mallakastër – Mos korrektesa dhe mos serioziteti I kompanise që shfrytëzon UPN Ballësh me naftetaret ka  bërë që këta të fundit të protëstojnë përsëri këtë mëngjes para hyrjes kryesore të UPN në  Ballësh

Perfaqesuesi i naftetareve Sokol Dautaj ka pohuar duke ju drejtuar ministries Balluku se – Zonja ministre, te henen nuk do te futet askush ne uzine. Ketu ska as leke as pune. Eja ti te zgjidhësh situaten. Perfaqesuesit e derguar nga minisria nuk jane serioz. Te henen  perfaqesues te Allum nuk do te hyjne ne uzine. Nuk pranoj me tallje pa fund. 

Edhe pse kontratat jane nenshkruar dhe naftetaret nuk kane marrë asgje në llogaritë e tyre bankare si u prentuan nga përfaqësuesja e kompanisë.

Na u tha qe leket do kalonin ne banke. Gjysma e punonjesve kane nenshktuar kontrate per 250 mije leke dhe nuk i kane marre.

Punonjesit presin si u premtua qe te filloj puna por deri me sot asnjë premtim i mbajtur  prej kompanie që përdor UPN në Ballësh/ ALB365/Xhemil Beharaj

Be the first to comment

Lini një Përgjigje