Rama: Kundërshtarët e padukshëm politikë i kemi brenda në PS-së

HERMES, agjensi udhëtimi

Kryministri Edi Rama në fjalën e mbajtur para deputetëve dhe ministrave në Elbasan në nisje të sezonit të ri politik, ka folur edhe për kundërshtarë brenda radhëve të socialistëve.

“Prandaj duke u kthyer ku e nisa, që ne këtu bëjmë më tepër se sa i takon PS-së të bëjë, duhet të shohim më shumë tek kundërshtarët e padukshëm, tek lëkundja e tyre, tek lodhja dhe pritshmëria. Tek zhgënjimi i disa brenda familjes sonë të madhe, në territorin që mbulon e gjitha PS-së. Ne këtu, paria socialiste duhet të pyesim secili veten, jo se çfarë do të bëjë partia Socialiste për mua, por se çfarë do të bëjmë ne për të. Nuk kemi kohë as për të rrotulluar arra nëpër gojë. Çfarë mund të kërkoni me ju? unë po e po…”, tha Rama.

Be the first to comment

Lini një Përgjigje