Natyra të befason, 11 dukuri që kufizohen me realitetin

VOTONI SONDAZHIN

A DO TA FITOJË EDI RAMA MANDATIN E TRETË QEVERISËS?

Loading ... Loading ...

Kush lë mbresën më të madhe te ne?

Natyra nuk di të flasë, mirëpo zotëron perfekt me gjuhën të cilën të gjithë e kuptojmë – me bukurinë.

Dhe kur mendoni që juve asgjë nuk mund t’ju befasojë, sërish aty është natyra që t’ju dekurajojë! – transmeton Telegrafi.

1. Ishulli Beriesa në Kaliforni

2. Krokodili Albino

3. Vranësira në formë thjerrëzave mbi malet Fuxhi

4. Ylberi i dyfishtë

5. Liqeni ngjyrë i trëndafiltë Natron në Tanzani

6. Bretkosa pothuajse tërësisht transparente

7. Shtyllat natyrale të dritave

8. Iluzioni optik natyral tre diej

9. Sekuoja më e madhe në botë (lloj druri amerikan)

10. Kur takohen lava dhe oqeani

11. Vaska e djallit

Cili fenomen natyral ka lënë te ju përshtypjen më të madhe?

Ndani me ne nëpërmjet komenteve!

Be the first to comment

Lini një Përgjigje