Protesta/ Administrata e Albpetrolit merr 40% të pagës për muajin e tretë

HERMES, agjensi udhëtimi

Fier – Administrata e Albpetrolit per te disaten here proteste Shkaku u kesaj proteste ekonomike per rreth 150 punetoreve te administrates se albpetrolit

Ata sensibilizuan naftetaret sepse problemi i pagave vazhdon

Dje eshte marre paga e trete , dhe kjo si dy te parat , 40% e pages dhe kjo eshte e drejte

Kerkesa per 40 % te pages vazhdon te mbetet e shlyet pasi punetoret nuk marrin kete pagese dhe eshte ne kundershtim, ndaj ne protestojme, pohojne ata.

Ata i kane derguar leter ministres Balluku por asnje pergjigje

Ne peticion te tyre ata thone se jemi te diskriminuar

Be the first to comment

Lini një Përgjigje