Zjarri në ullishten e Çyçenit rrezikoi seriozishtë UPN e Ballshit

Mallakaster – Zjarr i nadh ka rene 40 minuta me pare prane ish KPThN Ballsh prane faqes se kodres qe quhet Çyçen. 

Zjjari fillimishte ka rene ne siperfaqe te madhe qe quhet Çyçen dhe e mbjelle me ullishte

Ullinjte jane te mbjelle keto 20 vitet e fundit

Zjarri i ndihmuar nga era sepse jane gryka te kodrarave ka mare  deri ne afersi te uzines se Ballshit nga ana e fakelit

Banore e zjarrefikse te Fierit,Patosit te uzines perpunimit te naftes ne vendgjarje

Burime nga vendi i ngjarjes pohojne se zjarri eshte vene nen kontroll dhe uzina e perpunimit te naftes ka shpetiar per mrekulli

Jane djegur siperfaqe te tera me ullinje 20 vjecare dhe shkurre

Policia ne vendin e ngjarjes dhe po hetohet se cilat kane qene shkaqet e renies se zjarrit, ka qene zjarr i rastesishem nga pakujdesia apo ndonje zjarrevenie e qellimeshme

Be the first to comment

Lini një Përgjigje