Protesta/ “Agallarëve” të Albpetrol u ulen pagat milionëshe

Administrat e drejtorise se pergjitheshme e konpanise Alboetrol ne proteste para zyrave mengjesin e dites se sotme

Shkaku eshte sepse u ka shkuar nje shkrese ku ju ulen pagat, do te paguhen me 40% te pages me pak

Punonjesit nuk kane pranuar qe media te jete prezente ne ambientet e zhvillimit te kesaj proteste dhe e kane larguar jashte ambienteve te kompanise

Mesohet se administrata ka rrethe 140 punonjes dhe pagat vijojne 900 mije te vjetra e siper

Në këtë kompani edhe pastruesja merr një rrogë shumë të mirë, pohuan burime për  ALB365

Drejtori ekonomik i kompanisë ka dalë dhe u ka pohuar protestuesve se. jam dakort me ju por na lini kohë të sqarojmë gjërat

Në administratën e kësaj kompanie pjesa me e madhe e te punesuareve janë femije, niper , familjarët deputetesh dhe te strukrurave ne kupoles te PS ne Fier/ ALB365/Xhemil Beharaj

Be the first to comment

Lini një Përgjigje