Në BYPASS-në Fier – Vlorë, kujdes, shpejtësia vret

Fier – Vijon kontrolli nga Njësia Operacionale e Drejtorisë së Policisë Rrugore, për të siguruar më shpejtësi normale për të lejuar, e cila është vetëm potencial për aksidente në rrugë.

E papranueshme dhe e pajustifikueshme kjo kur jepet drejtuesi i shërbimit luksoz, i cili është konstatuar nga Policia Rrugore duke drejtuar automjetin mua 236 km / h në kulmin e trafikut si ky automjet në videon e mëposhtëme

Prej informacionit të sotëm tani tani mund të shikoni 21 leje drejtimi nga Njësia Operacionale e Policisë Rrugore, në Shërbimi nacionale Tiranë – Vlorë zgjatja e kontrollit 📸 me mundësinë e përdorimit.

Mos nxitoni se më vërtet më mirë do të bëni policoni dhe radari dhe në destinacion do shkoni pa patentë, e në mënyrë më të keqe aksidenti ju pretendoni apo me keq akoma patenta shkon në shtëpi pa ju.

Drejtues mjetesh, qarkulloni brenda limiteve për të lejuar që destinacioni për të siguruar siguri, mos fluturoni se shpejtësia vret dhe merr jet.

  • materiaali i marr nga faqja e instagramit e policise se shtetit

Be the first to comment

Lini një Përgjigje