Ambasadori Britanik Norman: Prioriteti ynë është liria e medias

Që nga Fieri Ambasadori Britanik Duncan Norman zhvilloj diten e sotme nje takim me perfaqesues te medias kombetare dhe lokale mbi lirine e fjales se medias ,veshtiresia ne kete periudhe covid19 por edhe situata politike :

Ai u shpreh se gazetaret nuk jane vleresuar me paketa mbeshtetese nga qeveria ,
Nderkombetaret jane e do jene ne mbeshtetje te shqipetareve sa te kene nevoje

Nder vite te shpresojme qe roli i nderkombetare tiu kaloj vete qeverise

Takimi me gazetaret e rretheve problemet jane mbi kushtet e punes ,informacioni dhe raporti media.politike duhet shume pune e qe vete media te bej

Liria e medias do vazhdoje te jete prioritet

Listat e hapura ,realiteti eshte se cdo demokraci ka format e veta por sovraniteti paresor

Be the first to comment

Lini një Përgjigje