Si të krijoni një galeri muri të denjë

Nuk është surprizë informacioni që galeritë në mure kanë një moment madhështie tani.

Në fakt, ato kanë popullaritet që nga fillimi i vitit të kaluar, të vendosura nga influencerët dhe njohësit e modës, nga aftësia e tyre për të sjellë së bashku printime dhe copa arti në mënyrën më elegante.

Krijimi i një galerie muri është një projekt i shkëlqyeshëm. Një galeri muri mund të shndërrojë një dhomë tërësisht, duke bërë një ndryshim të mirëpritur të personalitetit në hapësirën tuaj, pa qenë e nevojshme të kapni një furçë bojë ose të rinovoni plotësisht.

Kjo është gjithashtu mënyra e përsosur për të shtuar stilin tuaj personal në një pronë me qira, pasi që ju mund të shtoni vepra arti në muret tuaja pa shpenzime të mëdha.

Si të krijoni një galeri muri:

  • Njihni stilin tuaj
  • Fokusohuni në ngjyra neutrale
  • Krijoni një koleksion të materialeve
  • Bëni një provë për të parë nëse ju pëlqen zgjedhja juaj

Disa ide të pikturave që mund t’i përdorni:

Be the first to comment

Lini një Përgjigje