Ide brilante, ja çfarë të bëni me shishet plastike

VOTONI SONDAZHIN

A DO TA FITOJË EDI RAMA MANDATIN E TRETË QEVERISËS?

Loading ... Loading ...

HERMES, agjensi udhëtimi

Besuat apo jo, nga shishet plastike mund të bëni madje edhe fshesë për oborr

Nga shishet plastike mund të bëni mbajtës shumë të bukur për shami letre, në vend që ta blini.

A e keni ditur që nga disa shishe të vjetra mund të bëni madje edhe fshesë për pastrim të oborrit dhe tarracës?

Maja dhe kapaku i shishes së plastikës përdoreni që bëni mbyllës për qese me artikuj dhe kështu do të pengoni derdhjen dhe hedhjen e ushqimit, ndërkaq fundin e shishes përdoreni për saksi lulesh! – transmeton Telegrafi.

Nëse shishja ka anash dorezë, efekti është edhe më i mirë dhe ujin do të mund ta derdhi drejtpërdrejt në rrënjë, pa rrezikuar që t’ua hidhni ujin mbi fletë të lules!

Se si bëhet e gjithë kjo hollësisht edhe ide të tjera të shkëlqyeshme se si mund t’i përdorni në mënyrë praktike dhe ekonomike shishet plastike, shikoni në videon në vazhdim!

Be the first to comment

Lini një Përgjigje