Jepen me qera dy katet e një magazine

HERMES, agjensi udhëtimi

Jepet me qera një magazinë me dy kate , 300 metra katrorë çdo kat, kati i pare dhe kati i dyte . Magazina ndodhet në unazë të qytetit Fier.

Adresa: Ish NPA, lagjia “kryengritja e Fierit”.

Të interesuarittë kontaktojnë në celular 69 57 21 105

Be the first to comment

Lini një Përgjigje