Frika nga covid-19/ Hapen kopështet e çerdhet, 2/3 në shtëpi

Fier – Hapen cerdhet dhe kopshtet me ushqim ne Fier, 3 cerdhe dhe 7 kopshte me dreke, është numuri i atyre që janë të hapur

Nga 1001 femije te regjistruar ne total, në kete 1 qershior jane paraqitur 318 femije. Nga keta 68 ne cerdhe ndërsa te tjeret ne kopshte.

Jane marre masat per distancimin social dhe higjiemizimit dhe disifektimit ne baze te urdherit te ministrise se shendetesise.

Elisabeta Ikonomi, Drejtore e Qëndrës Ekonomike të Arsimit

Nuk jane hapur kopshtet pa ushqim pasi nuk ka shume kerkesa, nëse kërkesat shtohen do të hapen edhe ato

Funksionimi i kopshteve do te vijoj edhe pergjate muajve te veres.

Be the first to comment

Lini një Përgjigje