Alarmi/ Mjeku veteriner Resuli: U shkatërrua ligji i Shërbimit Veterinar për një grusht vota!

Mjeku veteriner Ervin Resuli ka ngritur alarmin mbi votimin e ligjit të Shërbimit Veterinar në Komisionin e ligjeve. Ai deklaron se siguria ushqimore mori goditjen e dytë pas ndërhyrjes në ligjin e AKU !

Statusi i plotë i Ervin Resulit

Ligji i Votimeve !

Ja çfar u gatua sot në komisionin e ligjeve!

Shkaterruan ligjin e Sherbimit Veterinar per nje grusht vota ,kjo ndodhi sot ne komisionin e ligjeve !

Siguria Ushqimore sot mori goditjen e dyte pas nderhyrjes ne ligjin e AKU!

Nese duam shendetin e familjeve tona ajo fillon nga Sherbimi Veterinar si pararoje dhe mbrojtje nga 75% e semundjeve te kafsheve qe transmetohen tek njeriu!

Sherbimi Veterinar me kete ligj ndahet ne Shteteror dhe Privat , bashkeveprimin e ketyre hallkave ky ligj nuk na i sqaron dhe rregullon!

Nje ligj i cili nuk eshte i perafruar me ate te BE nuk e di kujt i hyn ne pune!

Coronavirusi do te jet lule perpara semundjeve zoonotike!

Be the first to comment

Lini një Përgjigje